Идеи за хумористични подаръци за пенсиониране

Най -Добрите Имена За Деца

Колеги, подаряващи бизнесмен

От забавни тениски и халби до пенсионни хапчета и надуваеми проходилки, има богат избор от хумористичниподаръци за пенсиониранеда отговаря на интересите, хобитата или личността на лицето, което се пенсионира. Gag подаръци могат да направяттържества за пенсиониранеоще по-приятно.





Намиране на перфектния забавен подарък за пенсиониране

Ако познавате някого, който се пенсионира и има добро чувство за хумор, даването на забавен подарък за пенсия е чудесен начин да разсмеете пенсионера в този специален момент от живота.

Свързани статии
  • 10 весели подаръка за пенсиониране
  • Галерия от най-евтините места за пенсиониране
  • Снимки на Активни възрастни пенсиониране живот

Намерете подаръци, които се фокусират върху ново начало

Въпреки че пенсионирането е време за прекратяване на живота, това е и ново начало: време, когато пенсионерът трябва да се отпусне и да се наслаждава на хобита и интереси, които може да са били поставени на заден план през годините на тяхната работа. За някои пенсионирането означава време за пътуване, риболов илиградинарство. Други смятат, че това е начин да се насладите на каквото идва.



Изберете смешен подарък, който отговаря на интересите на пенсионера

Когато изберете хумористичен подарък за пенсиониране, намерете нещо, което отговаря на интересите на пенсионера. Например, ако пенсионерът обичаиграя голф, набор от персонализирани Голф топки PARscription може да е идеалният избор за подарък. Комплектът топки за голф, намерен на уеб сайта, Подаръци за вас сега , включва шест топчета за голф Top-Flite в две големи бутилки с рецепта. Етикетите на бутилките включват името на получателя, информацията за пълнене и инструкциите за дозиране и струват само около $ 15.

Подарете свързани със спорта хумористични подаръци за пенсиониране

Ето още няколко идеи за хумористични подаръци за пенсия, които са свързани със спорта.



  • Направете персонализирана корица на списание за голфър, отпечатана със снимката на пенсионера и персонализирани заглавия на адрес Вашето покритие . Други корици включват Списание за пенсиониране и Вашето специално събитие . Цифровият капак струва около 10 долара, а печатът е около 20 долара.
  • Ако сте почти сигурни, че пенсионерът ще прекара доста време в гледане на спорт по телевизията, чифт чорапи с искане: „Шш! Гледам играта! ' са на разположение за около $ 16 на Etsy .
  • Сега, когато пенсионерът може да отдели време за ежедневни задачи, a тоалетна игра хокей за около $ 10 със сигурност ще ги накара да се смеят.

Подарете забавни подаръци за пенсиониране, свързани с възрастта

За повечето хора пенсионирането идва през последните години от живота и много забавни подаръци за пенсия се подиграват с това. Много от тези типове подаръци обикновено се отнасят до болките, които съпътстват остаряването.

  • Party City продава Над хълма бастун което прави идеален подарък за пенсионера за мъжа във вашия живот. Предлага се за около 15 долара, има забавни приставки като очила с дебели лещи, клаксон, слухов апарат, бутилка щастливи хапчета и знак „приближаващ се старец“.
  • Rayna Designs в Etsy предлага Бутилки за хапчета за оцеляване при пенсиониране за около $ 10 с етикети, които можете да персонализирате. Напълнете ги с бонбонени хапчета или ментови бонбони и те ще направят весел, но вкусен подарък.
  • EZ Party Zone предлага надуваема проходилка, декорирана в тема над хълма, която непременно ще разсмее пенсионера. Проходилката струва около 12 долара.
  • Книгата на д-р Сеус Само веднъж си стар !: Книга за остарели деца за около $ 15 ще предизвика малко смях.

Подарете подаръци с хумористични поговорки

Има много уебсайтове, като например Zazzle и Преса за кафе , които предлагат забавни пенсионни поговорки и стихове за различни артикули, но нито един магазин не е толкова зареден с пенсионни подаръци, граничещи с развълнувани, Спенсър Подаръци . Предложенията включват гег Направи си сам изпит за простата за $ 8 или Ментове за памет за възрастни моменти за $ 5.

Още хумористични подаръци за пенсиониране

The Комплект за оцеляване при пенсиониране прави забавен подарък за пенсионери. Предлага се за около $ 15, комплектът включва голям бутон „Без работа“, отварачка за бутилки, гребло за борба със скуката и други дреболии. Чаша за кафе с въртяща се машина, която помага да решите как да прекарате деня (Дрямка? Досаден съпруг?) Е достъпна на Amazon за около $ 25.



Подаръци за съпруга

Пенсионирането не засяга само пенсионера - съпругът също трябва да свикне с „новото нормално“. Понякога подаръкът за съпруга може да бъде дори по-смешен от подаръка за пенсиониращия се. Помислете за „Помощ! Съпругът ми най-накрая се пенсионира и сега той е вкъщи цял ден с тениска от Cafe Press за около $ 15. Или помислете за кошница за подаръци, състояща се от шумопотискащи слушалки, лекарство за главоболие и маска за очи.

Добавете към Празника

Макар и с хуморподаръци за пенсиониранене са за всеки, повечето хора се радват на добър смях и обичат да получават забавни подаръци, докато другите участват в празника на пенсионирането си.

Калория Калкулатор